Zoeken naar woning

woning
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 14 woningen bekijken.
De woning wordt weer getoond op de pagina met Woningaanbod. Met deze knop kunt u woningen die voor u interessant zijn toevoegen aan Mijn bewaarde woningen. Met deze knop kunt u woningen die voor u niet interessant zijn verbergen. Verborgen woningen worden niet meer getoond op de pagina met Woningaanbod. U kunt geen rechten ontlenen aan deze positie. Slaagkans, wat is het? Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn.
Ik koop een woning Netto.
En ook de aankoopakte is allesbehalve kosteloos. Meer dan 90 lenen van waarde van uw huis? Kan niet, zegt Nationale Bank. Hoeveel kost een huis in uw gemeente? Waarom u een parkeerplek moet kopen bij uw nieuwbouwflat. Kies de juiste lening. Gaat u voor een woonkrediet met een vaste rentevoet, of bent u beter af met een variabel tarief? Wij helpen u op weg naar het juiste woonkrediet. Bij wie sluit ik mijn woonkrediet af? Het traditionele bankenrondje dat gepaard gaat met de zoektocht naar de juiste hypothecaire lening kan tegenwoordig een stuk efficiënter. Maar snel is daarom niet altijd beter bij de keuze van een lening. Vast, variabel of accordeon: welke kredietformule kiezen? In tijden van lage rentes zijn velen geneigd om te kiezen voor een lening met vaste rente. Maar vergis u niet, ook een variabele rente heeft troeven. Beperk uw leenkosten met een mandaat. Een hypothecaire lening afsluiten gaat gepaard met heel wat kosten. Dat kostenplaatje kunt u verzachten door met een hypothecair mandaat te werken. Tenminste, als uw bank dat ook wil. Check de staat van de woning. U wilt natuurlijk geen kat in een zak kopen.
Woning te koop.
Optima BVBA, Marktstraat 5 1745 Opwijk gebruiksvoorwaarden privacy beleid. Optima BVBA BE 0876.246.134 respecteert en is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. BIV, Luxemburgstraat 16 b, 1000 Brussel. Erkend vastgoedmakelaar BIV in België met erkenningsnummer 503.848 Dimitri De Donder.
Explosieven gevonden in woning bij 'geradicaliseerde' man di. Binnenland - Het Nieuwsblad.
Hij is aangehouden op verdenking van deelname aan de activiteiten van een terroristische organisatie en een aantal inbreuken op de wapenwet, zegt parketwoordvoerster Wenke Roggen. Over welke explosieven er juist in de woning gevonden werden, wil het parket niet in detail treden.
BEN-woning bouwen klaar voor de toekomst Verelst.
Het is een mythe dat BEN bouwen een pak duurder is. De kosten voor een BEN woning hoeven zeker niet hoger te liggen dan bij een gewone woning want de energie die je bespaart leidt tot een lagere energiefactuur. Bovendien heb je minder last van de stijgende energieprijzen.
De Goede Woning, Antwerpen Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Op 18 maart 1923 traden de Belgische Staat en de Provincie Antwerpen toe als aandeelhouder; op 31 december 1938 de Stad Antwerpen. In 1949 veranderde de maatschappij haar naam in De Goede Woning. In 2008 fusioneerde De Goede Woning, samen met Huisvesting Antwerpen, Perisfeer en Onze Woning tot Woonhaven Antwerpen.
Huur van een sociale woning bij een sociale huisvestingsmaatschappij Stad Lokeren.
Werken bij Lokeren. Kunstacademie Ter Beuken. Huur van een sociale woning bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Producten en diensten. Huur van een sociale woning bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Wonen Huren Beschrijving. Sociale huisvestingsmaatschappijen verhuren studio's, woningen of appartementen in het Vlaamse Gewest aan mensen met een bescheiden inkomen.
Woningen te koop - Vastgoedkantoor Devriese.
U WIL VERHUREN. 056 44 03 69. Nieuwbouw Garage Tuin Lift. 41 resultaten gevonden." selected title Duurste" eerst." Woningen te koop. Villa met zwembad in de nabijheid van centrum en invalswegen. Pittoreske woning voor wie van vergezichten houdt. Opportuniteit als project of residentiële bewoning in de ruime villa met Residentiële ligging te Marke.
Geen budget voor een woning? Deze 8 alternatieve woonvormen zijn betaalbaar WOON. hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Volledig scherm. Play. Play. Play. HLN logo. Faceb
Steeds meer bevriende koppels en jonge gezinnen wagen zich aan woningdelen: een gemeenschappelijke woonvorm waarbij je samen met anderen een woning koopt. Steeds meer bevriende koppels en jonge gezinnen wagen zich aan woningdelen: een gemeenschappelijke woonvorm waarbij je samen met anderen een woning koopt.
Huizen te koop immo proxio.
2684007, Nieuwbouw Huis met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 15794, m. De woning maakt deel uit van totaalproject Woonpark Sint Vincentius en is gelegen aan de Tieltstraat in Meulebeke. Indeling op plan: Inkomhal me. Huis te koop in Moorsele. Vrijstraat 8, Moorsele, ref.
Museum Dhondt-Dhaenens.
In 2017 werd de Woning Van Wassenhove definitief beschermd als monument. Woning Van Wassenhove is een samenwerkingsverband tussen Stichting Mevrouw Jules Dhondt-Dhaenens, die het huis beheert en het programma organiseert; Universiteit Gent, aan wie het huis werd nagelaten door Albert Van Wassenhove; en de Lampens Estate.
Museum Dhondt-Dhaenens.
In 2017 werd de Woning Van Wassenhove definitief beschermd als monument. Woning Van Wassenhove is een samenwerkingsverband tussen Stichting Mevrouw Jules Dhondt-Dhaenens, die het huis beheert en het programma organiseert; Universiteit Gent, aan wie het huis werd nagelaten door Albert Van Wassenhove; en de Lampens Estate.

Contacteer ons